Elektrische installatie bij nieuwbouw en renovatie

 

U heeft een nieuw huis gekocht, maar de elektrische installatie is nog niet up-to-date. Of u heeft een kavel gekocht en wil zelf aan de slag met de bouw van een nieuw huis. In beide gevallen is het belangrijk om goed en veilig stroom aan te leggen. MMH onderhoud adviseert u graag over de beste mogelijkheden voor stroom aanleggen.

 

Wat wij doen :

 • Keuken verbouwing ( Extra groepen sleuven/Boren )
 • Badkamer verbouwing ( spotjes, Aarding, loodgieterswerk )
 • Data / Coax verbindingen
 • Woning Renovatie
 • Nieuwbouw
 • Intercomsystemen
 • Tuin verlichting

 

groepenkast vervangen 

Waneer is uw groepen ous, en voldoet niet meer aan de normen van nu?

Niet meer volgens de normen van nu:

 • Geen hoofdschakelaar
 • geen aardlekschakelaar / Automaten
 • Draai zekeringen 10A / 16A
 • Meer als 4 groepen onder één aardlekschakelaar 

Wat hier boven staat praten we wel degelijk over een onveilige situatie wat zich bevind in uw groepenkast / woning

 

Vul hieronder je gegevens in, met een foto van uw groepenkast. en uw wensen ( Bijvoorbeeld: Extra groep voor kookplaat, zonnepanelen)

Wilt u een nieuwe groepenkast vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Stroom aanleggen in nieuwbouw

 

Veel mensen kopen een eigen kavel en gaan zelf aan de slag met het bouwen van een huis. Stroom aanleggen is dan echter een verhaal apart. U heeft maar één keer de kans om het gelijk goed te doen een kans die u het best met beide handen kan aangrijpen. De elektriciens van MMH onderhoud voeren graag de elektrische installatie van uw nieuwbouwhuis uit. We kunnen u daarnaast adviseren over welk type meterkast, aantal groepen en elektra installatie het best past bij uw nieuwe woning.

 

Elektrische installatie bij renovatie‚Ä®

 

Stel, u heeft onlangs een prachtig jaren 30-huis gekocht. Vaak is de elektrische installatie in dit type woningen niet up-to-date. Waarschijnlijk zoekt u een nieuwe badkamer uit, vervangt u de tegeltjes in de keuken en wilt u overal nieuwe stroom aanleggen. Nieuwe apparatuur en overige innovatieve aanpassingen vragen om een elektrische installatie op maat. De elektriciens van MMH onderhoud zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarom zijn wij uw ideale partner om veiligheid en functionaliteit te combineren met perfecte elektrische installatie.

 

stopcontacten aanleggen

 

Vandaag de dag maken we meer en meer gebruik van elektrische apparaten. En waarom ook niet? Deze apparaten maken ons het leven makkelijker en worden zo vervaardigd dat het stroomgebruik minimaal is. Oudere woningen zijn vaak niet gemaakt om deze vraag aan te kunnen en het is dan ook regelmatig gewenst om strategisch een paar extra stopcontacten te laten plaatsen. Zo kun je al je apparaten van stroom voorzien en zo neerzetten dat de kabels nauwelijks in zicht zijn.